ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Για όλη την Ελλάδα τα μεταφορικά έξοδα είναι 3,50 € για τα πρώτα 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1€, εφόσον η πληρωμή γίνει με τραπεζική κατάθεση. Ενώ αν η παραγγελία σας ξεπερνά τα 100 € τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σε περίπτωση αντικαταβολής εκτός από τα μεταφορικά, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Αποστολές σε όλη την Κύπρο

Για την Κύπρο τα μεταφορικά έξοδα είναι 15.00 € για τα πρώτα 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 5€, εφόσον η πληρωμή γίνει με τραπεζική κατάθεση.

Δεν υπάρχει δυνατότητα της υπηρεσίας αντικαταβολής.

Παράδοση για ογκώδη προϊόντα

Προϊόντα που είναι μεγάλα σε όγκο, αποστέλλονται μέσω μεταφορικής, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6985035224 για να μάθετε το κόστος.

Παραδόσεις δεμάτων από την Courier γίνονται κάθε μέρα εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης Σαββάτου με έξτρα χρέωση κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το κατάστημα

Οι αποστολές των παραγγελιών διεκπεραιώνονται από εταιρεία μεταφορών. Το κόστος τους δεν αποτελεί μέρος της τιμής των προϊόντων, ούτε χρέωση του καταστήματός μας, αλλά την ξεχωριστή χρέωση της μεταφορικής εταιρείας για την υπηρεσία της αποστολής από το κατάστημά μας στον χώρο σας.

Το ίδιο ισχύει και για την υπηρεσία της αντικαταβολής. Η χρέωση της αντικαταβολής ως τρόπος πληρωμής είναι ανεξάρτητη από τη χρέωση της αποστολής του δέματός σας.

Για την Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Για την Κύπρο ο χρόνος παράδοσης σε 5 έως 10 εργάσιμες ημέρες.

Η σελίδα καμία ευθύνη δε φέρει για τον αυξημένο χρόνο παράδοσης λόγω εξωγενών συνθηκών και παραγόντων, αδυναμίας των εκάστοτε συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών, φθορών και ζημιών που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ελέγξει την κατάσταση των εμπορευμάτων αμέσως μετά την παραλαβή από την εταιρεία courier. Σε περίπτωση που αυτά έχουν την οποιαδήποτε φθορά οφείλετε να επικοινωνήσετε αμέσως με το κατάστημά μας στο 6985035224 και αναφέρετε το περιστατικό.

Προσπαθούμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να εξασφαλίσουμε ότι θα έχετε την παραγγελία σας το συντομότερο και σε άρτια κατάσταση.